
FOODTRUCK
AKTUÁLNĚ:
MALÁ STRANA - TJ SOKOL
U LANOVÉ DRÁHY NA PETŘÍN
PO-PÁ - 15:00-21:30
SO-NE - 10:00-21:30
KRÁJÍME
Hlavním hřebem je vždy porcování la PORCHETTY.
Tu krájíme na italském nářezovém stroji na jemné plátky a vršíme na krajíce jemného kvasového chleba. Voňavou a šťavnatou porchettu pak podkládáme polníčkem a rajčaty a přeléváme dresinkem.
CATERING
Oběd teambuildingerů - svatební podvečerní krájení - setkání s přáteli na zahradě za domem - narozeninový vůz s večeří ..
.. - a cokoli jiného, kde chcete hostit v plném proudu a zároveň se starat o každého z vašich přátel kolem...
PROTOŽE KUCHYNI A VŠE KOLEM CHCEME OBSTARAT MY
_ _ _
APERITIVE:
Prosecco Valdobiadenne DOCG
Aperol Spritz
STARTER:
Vitello tonnato - telecí plátky s tuňákem
MAIN COURSE:
Horká La Porchetta di Simone
- medovo-hořčičný dresink
- houbové mascarpone
- lanýžová majonéza
- pečený česnek
DRINKY servírované během krájení:
- točené pivo 13°
- Mai-Tai cocktail s tmavým rumem
- citronáda s bezovým květem
- černý ledový čaj
- filtrovaná voda
DEZERT:
La Pavlova dort ze sněhových pusink s malinami, borůvkami a jahodami
KAFE:
- ledové karamelové frappé
- espresso / cappuccino CESARIO
(80/20 arabica : robusta)



