top of page

KRÁJÍME

Hlavním hřebem je vždy porcování la PORCHETTY.

Tu krájíme na italském nářezovém stroji na jemné plátky a vršíme na krajíce jemného kvasového chleba. Voňavou a šťavnatou porchettu pak podkládáme polníčkem a rajčaty a přeléváme dresinkem. 

CATERING

Oběd teambuildingerů - svatební podvečerní krájení - setkání s přáteli na zahradě za domem - narozeninový vůz s večeří ..

.. - a cokoli jiného, kde chcete hostit v plném proudu a zároveň se starat o každého z vašich přátel kolem... 

 

PROTOŽE KUCHYNI A VŠE KOLEM CHCEME OBSTARAT MY

 

_ _ _

APERITIVE:

Prosecco Valdobiadenne DOCG

Aperol Spritz

STARTER:

Vitello tonnato - telecí plátky s tuňákem

MAIN COURSE:

Horká La Porchetta di Simone 

- medovo-hořčičný dresink

- houbové mascarpone

- lanýžová majonéza

- pečený česnek

DRINKY servírované během krájení:

- točené pivo 13° 

- Mai-Tai cocktail s tmavým rumem

- citronáda s bezovým květem

- černý ledový čaj

- filtrovaná voda

DEZERT:

La Pavlova dort ze sněhových pusink s malinami, borůvkami a jahodami

KAFE:

- ledové karamelové frappé

- espresso / cappuccino CESARIO

 (80/20 arabica : robusta)

17862215926934028.jpg
18107209090182474.jpg
IMG_6349_edited.jpg
18114439246145571.jpg
bottom of page